![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2cB3PEFXwqJoWAf4xI5qUCaQHWkIVFV-p8gY58jPPGKPUGjZMq5NZ9TUjG2fZuWuIEkp3byINQ7diR7LUfPYc4ALgi9Ff_ibwkAkcW3H6WovnuzX3fQ1tiSGhAv-5J_Xf6puNHwep/s400/fiskerullader.jpg)
Dette er en helt ny oppskrift. Faktisk er dette første gang jeg har laget dette selv. Utgangspunktet er torskefilet som skjæres i passe stykker og krydres med salt og pepper. Deretter surrer man baconskiver (ca 2 skiver pr. fiskestykke) og fester med en coctailpinne/tannpirker (NB! om du bruker tannpirkere, velg da en uten smakstilsetning). Stek deretter filetene i panne til de er passe gjennomstekt. Filetene smaker godt servert med poteter og gulrotstuing, men nå i disse diettider, ble det en noe alternativ løsning på oss.
Jeg bruker å lage denne versjonen i ovnen ( i en ildfast form) Da har jeg grønnsaker og fløte blandet med snøfrisk som saus i bunnen. Fisken blir spør og fin. og du har en fyldig saus til retten
SvarSlett